Retro Disco - Retro Diszkó - Nosztalgia Disco > D.J. Lotters Krisztián

Főoldal

Retro Disco

Retro D.J.-k

Retro lemezek

Kapcsolat


D.J. Lotters Krisztián


Rendeld meg D.J. Lotters Krisztiánt rendezvényedre!

'90 DANCE CLASSIC PARTY

Lotters Krisztián életrajza:

1974-ben Budapesten született. Édesapja zenész (billentyűs), innen ered a zenéhez fűződő igen belsőséges viszonya. Már kisgyerekként igen aktívan zenélt, nyolc éves korától zongorára járt, majd dobolni tanult a POSTÁS zeneiskolában Nesztor Ivánnál.

A 80'-as években kezdett diszkózni a SULI-BULI-kon még a hagyományos módon először kazettás magnóról, amelyhez a zenéket a rádióból a "Poptarisznya B.Tóth Lászlóval", ill. a "Csak fiataloknak Komjáthy Gyuri bácsival", később bakelit lemezről amelynek technikáját 1990-ben DJ STERBINSZKY-től , a későbbi mentorától lesett el!

1989-be kezdett megismerkedni a rádiózással, beiratkozott a DUE-ba (Diák Újságírók Országos Egyesülete) ahol elsajátította a zenei rádiózás fontosabb elemeit.

1992-ben bekerült a Magyar Rádióba, innen aztán a zenei érdeklődése miatt át kérte magát az akkor legnagyobb hazai kereskedelmi rádióba a JUVENTUS rádióba. Itt technikusként kezdtett, 1994-ben majd saját klubajánló műsora volt, utána a Kívánságműsornak volt a házigazdája. Ekkor kezdődtek el a fellépései az országjáró Tour-néval a "FERGETEG PARTY"-val.
 

1998-bna műsorvezetőként dolgozott a PILIS RÁDIÓ-ban.

1999-ben a DANUBIUS RÁDIÓ-ban riporterként járta az országot.

1998-ban kezdtett el televíziózni az M-SAT TV-nél vezettem a BULI-VONAL című zenei hírműsort , ami később a BP-TV-n landolt 2001-ben.

Mixelt a ROXY RÁDIÓ-ban 2001-2002-ig.

Elkészült a saját stúdiója is ami a LOTTERS WORK STATION nevet azóta is büszkén viseli!

2001-ben zeneileg megváltozott az elképzelésem, azóta a DANCE-HOUSE stílust képviselte!

Ebben az évben jelent az első MIXALBUMA a Warner-Magneoton gondozásában a DISCOSENSATION.

2004-ben jött a második mix. a DANCE-RECALL ezen megjelent az első feldolgozása  "RÓLAD ÁLMODOM 2004".

Majd 2005-ben megjelent a "HOGYAN TUDNÉK ÉLNI NÉLKÜLED" című dala, a második feldolgozása a Groovehouse-os JUDY hangjával, amely az egyik legjobb hazai dance felvétel lett, rá került a JUVENTUS MIX 2005-re illetve a VIVA MEGAMIX-re .

 

Mindhárom lemezhez videóklip is készült, amit a zenei csatornák időnként még a mai napig műsorukra tűznek!

2006-ban megjelent a harmadik kislemeze a Lotters Vs. Dorina - Vinnélek, melyet Galambos Dorina énekelt, és felkerült a MAHASZ Top 10-es listájára is! Ezzel egyidőben Ausztriában a SUPERITALIA VOL.26. válogatás lemezen is helyett kapott ,amely még több nyugat-európai országban napvilágot látott Magyar nyelven!, valamint a VIVA Chart Slágerlistáig is eljutott ,és felkerült a DANCISSIMO 2006 válogatás albumra.

Útjára indult Köszegi Zoltánnal közösen indított DJ-Tanfolyam, melyre szépszámmal jelentkeztek a fiatal és nem fiatal lemezlovas jelöltek, illetve a továbbképzendő DJ-k!

2006-2007: Újra egy kis rádiózás (PILIS RÁDIÓBAN)

2007-ben saját dala született, Lotters Vs. Kefír - Táncolj ma éjjel, melyet a V-TECH-es Kefír énekelt! Ez a dal a dance-elektro hangzásvilágának köszönhetően a DJ-k és a Clubok kedvence lett!

A VIVA TV-n a klip a legtöbbet játszott listán (VIVA Chart Show) 6 héten keresztül a 9. helyig jutott! A DJ-k a mai napig pörgetik! A dal megjelenik az LTS RECORDS (saját lemezkiadó)-nál maxi formában,ill.a HUNGARISSIMO 2007-es lemezen, és a nagy érdeklődésre való tekintettel a DANCEISSIMO 2008-on is!

Még ebben az évben elkészül a Lotters Vs. Kerozin - Bocsáss meg! és megjelenik maxi formájában, ill. a VIVA MEGAMIX 2007-en!

Ebben az évben is készültek remixek hazai előadók felkéréseire,mint pl: Nótár Mary, Summerlove, Dancelovers, Attila, Kerozin, stb.....

2009-ben 5 év várakozás után megjelenik a Dance Recall folytatása, a CLUB RECALL 2009 Mixalbum (HARGENT MEDIA gondozásában), mely hasonlóan az elődjéhez, az aktuális trendnek megfelelően a legjobb feldolgozásokat vonultatja fel 2007-2009 között! Dance/elektro stílus a jellemző a lemezre, hisz ekkor ez a trend!
Ezért a jól ismert 80-as, 90-es évek zenéit felfrissítve hallhatjuk. Ezen a lemez Bonus Track-ként hallható a "Te vagy az" rádió verziója, Illetve az új projekt 2009-re ,a Lotters Vs. Monita - Mamma Mia 2009! Ezt a dalt már 2008 óta tesztelik a DJ-k,és a visszajelzések, valamint a fellépések felkérései alapján úgy tűnik a rádiók is szívesen játsszák!

További Retro D.J.-k:

Arató András B. Tóth László Dévényi Tibor Dj. Dominique Dj. Spigi Boy Kovács Nagyember László D.J. Mizsola Dj. Nikolaj Ban Dj.  Dj. Török János

 

X faktor rajongói oldal